Cosmopolis Crete Suites

Cosmopolis Crete Suites πολυτέλεια για όλους

Η φιλοσοφία μας είναι χτισμένη στην έννοια της Αστικής διαβίωσης: έναν τρόπο ζωής που περιλαμβάνει τη διαβίωση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον ενιαίων διαμερισμάτων ή σοφίτες και απολαμβάνοντας τη «ποιότητα της διαβίωσης» ενός σπιτιού που όλοι οι άνθρωποι ονειρεύονται. Το Cosmopolis είναι ένα σπίτι μακριά από το σπίτι!

www.cosmopoliscretesuites.com

Microsoft products

  • Windows Azure

παρεχόμενες υπηρεσίες

  • Client-side coding
  • Responsive design

περιγραφή

Βρίσκεται στην καρδιά του το πιο κοσμοπολίτικου θέρετρου της Κρήτης, το λιμάνι της Χερσονήσου, η έννοια της αστικής ζωής είναι ιδανική για να δημιουργήσει το τέλειο περιβάλλον διακοπών για εκείνους που ψάχνουν για μια εναλλακτική πολυτέλεια και ταυτόχρονα άνεση στις διακοπές τους.

Η έννοια του Cosmopolis Crete Suites είναι μοναδική, φρέσκια και με ζωντάνια. Τα πλεονεκτήματα της αστικής ζωής & των διακοπών στο Cosmopolis Crete Suites είναι: μοναδικό, φρέσκο και με ζωντάνια περιβάλλον; επιπλωμένο με ξεχωριστά minimal & μοντέρνα κομμάτια, λειτουργικά δωμάτια, με βέλτιστη χρήση του χώρου και του φυσικού φωτισμού; εκπληκτικές βεράντες με απίστευτη θέα στο λιμάνι και στον κόλπο των Μαλίων; εστιατόρια, καταστήματα, παραλίες και μια τεράστια ποικιλία από άλλες δραστηριότητες σε κοντινή απόσταση; υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις και ανέσεις για σύγχρονους ταξιδιώτες; ανεξαρτησία και άνεση σε ένα “σπίτι” μακριά από το σπίτι.

phone sc-fb