Κατασκευή e-shop

Φτιάξε ένα NetM eshop που να «πουλάει»

Λόγω συνεχούς αύξησης χρηστών online και των νέων τρόπων πρόσβασης στο διαδίκτυο (internet) από διαφορετικές συσκευές (smartphone, fablet, tablet, notebook, laptop) η αγοραστική δύναμη έχει αλλάξει και παρουσιάζεται κατακόρυφη αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων παγκοσμίως.

Στη Netmechanics κατασκευάζουμε βραβευμένα ηλεκτρονικά καταστήματα eshop από το 2008 υποστηρίζοντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, τις τάσεις της αγοράς και την εύκολη επέκταση σε διεθνείς αγορές.

Σκοπός μας είναι η αναγνωρισιμότητα επιχειρήσεων ηλεκτρονικά, η εμπιστοσύνη και αφοσίωση χρηστών με στόχο την αύξηση πωλήσεων χωρίς σύνορα online sales 24/7.

Success Stories

 Άρθρo: H Cosmos αξιοποιεί το Microsoft Azure και το Office 365

"Αυτήν τη στιγμή, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη και 60.000 μοναδικούς επισκέπτες στα online καταστήματά μας και τα πάντα να λειτουργούν άψογα.."

Πηγή: Microsoft : https://www.microsoft.com/customer-success-stories/cosmos

 

Βραβείο: Distinction in e-Commerce για το Markakis.gr

Οι βέλτιστες πρακτικές e-commerce και e-business επιβραβεύτηκαν στην απονομή Lighthouse 2016 e-evolution awards για το ηλεκτρονικό κατάστημα markakis.gr.

Πηγή: www.e-volutionawards.gr/


Πρόσβαση από παντού με Custom εικαστικά!

Σας προσφέρουμε κατάλληλα σχεδιασμένα ηλεκτρονικά καταστήματα ώστε να είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή (responsive design) αυξάνοντας έτσι τα κίνητρα χρηστών για online αγορές. Ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές ώστε ο χρήστης να έχει ξεχωριστή, εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στο eshop.


Online & Offline Αποθήκη - Ηλεκτρονικό κατάστημα Eshop με διασύνδεση ERP

Στη κατασκευή E-Shop υποστηρίζουμε τη διασύνδεση με το ERP ή με οποιοδήποτε πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ώστε να αυτοματοποιήσουμε τις διαδικασίες και να διαχειρίζεστε την αποθήκη των προϊόντων σας εύκολα και αποδοτικά από μία αποθήκη. Η διασύνδεση του eshop με το ERP έχει βασικά πλεονεκτήματα όπως:

 • Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων σε 1 λογισμικό πρόγραμμα (ERP) Οnline & offline
 • Διαχείριση των προϊόντων του eshop σε 1 αποθήκη
 • Πλήρης έλεγχος σε απόθεμα προϊόντων
 • Δυνατότητα εφαρμογής εκπτώσεις προϊόντων μεμονωμένα ή μαζικά
 • Διαφορετική τιμολογιακή πολιτική κατά περίπτωση
 • Εύκολη διαχείριση σε παραγγελίες, πληρωμές

 


Εγγυόμαστε 99.9% uptime! Οι πελάτες μας εμπιστεύονται γιατί είμαστε γρήγοροι! Εξυπηρετούμε 24/7 με το καλύτερο τρόπο!

Εγγυόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών σας πελατών 24/7. Η παροχή όλων των απαιτούμενων πληροφοριών, η εγκυρότητα αυτών και η παραλαβή μιας online παραγγελίας on time είναι σημαντικός παράγοντας για την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Η ασφάλεια συναλλαγών των eshop που κατασκευάζουμε στη Netmechanics και η αδιάλειπτη λειτουργία (cloud based hosting) προσφέρει στους χρήστες το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

H φιλοξενία cloud hosting δεν έχει waiting time και loading είναι άμεση. H πλοήγηση στο eshop είναι γρήγορη σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος από όπου και εάν πλοηγείτε ο χρήστης. Εγγυόμαστε 99.9% uptime με το MICROSOFT Azure!


Customer loyalty και στατιστικά απόδοσης Customer feedback για αυξανόμενες πωλήσεις - Google Analytics

Στη Netmechanics δίνουμε βαρύτητα στην ανάλυση απόδοσης κάθε επιχείρησης ηλεκτρoνικά. Γνωρίζουμε τα βήματα πώλησης και εντοπίζουμε τις ενέργειες και τις προθέσεις χρηστών για αγορά.

Παρακολουθούμε τη ροή χρηστών και πωλήσεων ώστε να αυξάνουμε συνεχώς την αξία της πώλησης (online sales value) δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και για κάθε απαίτηση. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα συλλογής χρήσιμων στοιχείων για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών κάθε επιχείρησης (feedback) μέσω online reviews, ερωτηματολόγια, pop up αξιολόγηση εξυπηρέτησης.


Αυξάνουμε τις πωλήσεις του eshop! Σύνδεση με το Skroutz, bestprice, Amazon και E-Bay

Αναπτύσσουμε κατάλληλα σχεδιασμένα ηλεκτρονικά καταστήματα για μπορούν να συνδέονται με πλατφόρμες προβολής προϊόντων που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα (Skroutz προσελκύει πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες). Το αποτέλεσμα είναι να γίνει περισσότερο γνωστό το κατάστημά σας και να έχει πωλήσεις από την πρώτη μέρα!


Κατασκευάζουμε B2B ή B2C eshop με αξία στις πωλήσεις!

Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη Β2Β και Β2C eshop και παρέχουμε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική ανα μεμονωμένους πελάτες ή κατηγορίες πελατών.


Δυναμική προώθηση eshop με κουπόνια, δυναμικές σελίδες, κοινωνικά δίκτυα (social networks). Επιλογή και αξία - value for money!

Στη κατασκευή eshop έχουμε στόχο την ευχρηστία πλοήγησης χρηστών δημιουργώντας κίνητρα για αγορές και εμπιστοσύνης του εκάστοτε ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρέχουμε ευκολίες και δυνατότητες όπως:

 • Εύκολη & γρήγορη εγγραφή χρήστη
 • Eγγραφή μέσω κοινωνικών δικτύων (Facebook, Gmail)
 • Δυνατότητα αποθήκευσης αγαπημένων προϊόντων και διαμοιρασμού στα κοινωνικά δίκτυα Social Share
 • Δυνατότητα δημιουργίας δυναμικών προσφορών και εκπτώσεων με κουπόνια
 • Γρήγορη πλοήγηση χρήστη σε αυτό που ψάχνει με δυναμικά φίλτρα
 • Δυνατότητα τεχνικών πωλήσεων (cross / up selling) με την προβολή παρόμοιων ή σχετικών προϊόντων
 • Προβολή προωθητικών προϊόντων Best sellers και δυνατότητα εισαγωγής banner σε όλες τις σελίδες
 • Δυνατότητα δημιουργίας δυναμικών σελίδων (new landing pages)
 • Βήματα γρήγορης αγοράς quick buy σε 2 βήματα με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής

Εγγυόμαστε οτι με όλα τα παραπάνω ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ κατακόρυφα την αξία κάθε πώλησης!


Προώθηση – Διαφήμιση & After sales

Μια από τις βασικές προδιαγραφές των eshop που κατασκευάζουμε είναι η προσαρμογή τους στην αναζήτηση και προβολή στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly CMS).

Υλοποιούμε μελέτη περίπτωσης και σενάρια απόδοσης ψηφιακού μάρκετινγκ για κάθε κατάστημα και για κάθε περίπτωση. Προτείνονται ευκαιρίες ώστε το eshop να επεκταθεί σε νέες αγορές γρήγορα και αποδοτικά!

 • Social Media – Get Social (διαχείριση, διαφήμιση, προβολή σε προσαρμοσμένο κοινό Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn)
 • Online Διαφήμιση Google AdWords – Άμεσες Διαφημίσεις (αυξάνουμε τις επισκέψεις και την αναγνωρισιμότητα brand awareness άμεσα)
 • Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO) – Google is No1 (βελτιστοποίηση eshop SEO ώστε να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης)
 • Email Marketing – Κρατάμε ενημερωμένους και ευχαριστημένους τους πελάτες

Στη Netmechanics ενισχύουμε το brand name της εκάστοτε επιχείρησης και διεκδικούμε τη θέση που αξίζει σε κάθε eshop στα αποτελέσματα αναζήτησης Google και στα κοινωνικά δίκτυα.

After sales πολιτική δεν ξεχνάμε ποτέ τον πελάτη που μας εμπιστεύτηκε. Τον ενημερώνουμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και επιβραβεύουμε την προτίμησή του με κουπόνια και προσφορές.

 


Ηλεκτρονικό επιχειρείν: Ενημερωθείτε σχετικά με τον Κώδικα Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Πηγή: http://www.mnec.gr


Ρωτήστε μας!

Ξεκινήστε το δικό σας Eshop αποτελεσματικά.
Φτιάξτε το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι διαθέσιμο 24/7 και κάντε πωλήσεις σε νέες αγορές!

Διαβάστε εδώ τις Αρχές περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Πελατών* υποχρεωτικά πεδία

Δείτε ποιοι μας εμπιστεύτηκαν και τι κέρδισαν!

μάθετε περισσότερα
phone sc-fb