οι υπηρεσίες μας

Κατασκευή e-shop

Προσφέρουμε μοναδικές και ολοκληρωμένες B2C και B2B λύσεις στο κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου, ακολουθώντας πιστά μία στρατηγική οργάνωσης εργασιών.

Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις της αγοράς και συμβουλεύουμε τον πελάτη μας στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop σε όλη τη ζωή του έργου για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναπτύσσουμε τεχνολογικά άρτια, λειτουργικά και χρηστικά e-shops στοχεύοντας σε υψηλές αποδόσεις και αποτελεσματική προβολή σε τοπικές και παγκόσμιες αγορές.

ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Σχεδιάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ευχρησία και την ορθή προβολή του εταιρικού μηνύματος προς το κατάλληλο κοινό.

Αντιλαμβανόμαστε και υλοποιούμε τις αισθητικές και λειτουργικές τάσεις της αποτελεσματικής προβολής μιας επιχείρισης στο Internet, με στόχο τη φρεσκάδα, τη σαφήνεια αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο πελάτης από την παρουσία του.

Κατασκευάζουμε μοναδικές δυναμικές ιστοσελίδες με δυνατότητες επέκτασης, που προστατεύουν την επένδυση του πελάτη, και επιτρέπουν την απρόσκοπτη εξέλιξή τους στο πέρασμα του χρόνου.

mobile apps

Οι εφαρμογές για κινητές συσκευές, smartphones και tablets είναι πλέον ο πιο συχνός τρόπος πρόσβασης στο Internet παγκοσμίως.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και δημιουργία πληρέστατων και λειτουργικότατων εφαρμογών για εσάς, που θα αυξήσουν κατακόρυφα την προβολή της επιχείρησής σας αλλά και θα προσδώσουν το κύρος που της αξίζει.

Παρακολουθούμε όλο τον κύκλο ζωής της mobile εφαρμογής ώστε να σας υποστηρίζουμε πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ανάπτυξή της, ώστε να απολαύσετε τα μέγιστα από την επένδυσή σας.

digital marketing services

Σχεδιάζουμε στα μέτρα σας τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε την υψηλότερη δυνατή απόδοση από τις marketing ενέργειες για την επιχείρησή σας.

Μελετούμε μαζί σας την αγορά σας, τον ανταγωνισμό, τις καταναλωτικές συνήθειες του κοινού που σας ενδιαφέρει, και χαράσσουμε τη βέλτιστη πολιτική προβολής, παρακολούθησης, βελτιστοποίησης και αναφορών προκειμένου να πετύχετε.

Εμπιστευθείτε μας για:

Google AdWords
Η διαφήμιση μέσω Google Adwords είναι ένας Pay Per Click (PPC = πληρώστε ανά click) μηχανισμός, με τον οποίο πετυχαίνουμε υψηλής ακρίβειας στόχευση προς το κοινό που είναι πιο πιθανό να γίνει πελάτης μας. Οι διαφημίσεις μας εμφανίζονται στη σελίδα αποτελεσμάτων της Google πάνω, δεξιά ή στο κάτω μέρος της σελίδας. Εμφανίζονται ως banners σε στοχευμένες σελίδες με το ανάλογο κοινό, αλλά και στο δίκτυο προβολής video Youtube.

Επιτυγχάνουμε μέγιστη απόδοση σε καμπάνιες σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας απολαύσει της εμπιστοσύνης πολλών ευχαριστημένων πελατών που είδαν τις πωλήσεις τους και την αναγνωρισιμότητά τους να εκτοξεύονται!

Social Media Management
Αναλαμβάνουμε την προβολή σας και τις σχέσεις με το κοινό σας μέσω Social Media με μεγάλη επιτυχία, ακολουθώντας σύγχρονες επικοινωνιακές πρακτικές.

Αυξάνουμε τη διαδραστικότητα της επιχείρισής σας με άμεσο αντίκτυπο στη φήμη σας και στα αποτελέσματα.

Χαράσσουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένη στρατηγική προβολής, επέκτασης και διατήρησης του πελατολογίου σας με χρήση των βέλτιστων πρακτικών της Social Media προβολής.

SEO
Το SEO είναι η στρατηγική και στοχευμένες ενέργειες που φέρνει μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων οργανικής αναζήτησης μέσω των μηχανών αναζήτησης όπως της Google. Το SEO χωρίζεται σε δύο κατηγορίες ενεργειών:

  1. On page optimization: Ενέργειες που γίνονται εντός της ιστοσελίδας, όπως η εισαγωγή των στοχευμένων keywords μέσα στα κείμενα και το περιεχόμενο ώστε να μπορούν να ανιχνευτούν από την Google πιο εύκολα,
  2. Off page optimization: Ποιοτικό και αποδοτικό link building, δηλαδή δημιουργία σύνδεσμων από άλλες ιστοσελίδες προς την ιστοσελίδα που διαχειριζόμαστε. Στρατηγική που σε βάθος χρόνου φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα για την προβολή στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

CRO
Το CRO (Conversion Rate Optimization) είναι η διαδικασία κατά την οποία μελετούμε λεπτομερώς τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας που πραγματοποιούν ενέργειες όπως: Πώληση, εγκατελειμένο καλάθι αγορών, εγγραφή σε Mailing list ή επιλογή κάποιου συνδέσμου. Σε περίπτωση που η σελίδα αργεί να φορτώσει, υστερεί αισθητικά ή υπάρχει ασάφεια στις περιγραφές των προϊόντων τότε θα πρέπει είτε να αλλαχθεί ο κακός σχεδιασμός της ή μία λανθασμένη περιγραφή που μπερδεύει τον επισκέπτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πραγματοποιείται ανάλυση της ιστοσελίδας και προχωρούμε σε επεμβάσεις που βελτιώνουν την απόδοσή της.

Ας ξεκινήσουμε μαζί το δικό σας project


μάθετε περισσότερα
phone sc-fb