σχετικά με εμάς

ποιοί είμαστε

Η netmechanics είναι ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της Πληροφορικής από το 2008. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε από απλές ιστοσελίδες μέχρι πολύπλοκα πληροφοριακά συστήματα πολύ υψηλών δυνατοτήτων και απαιτήσεων.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή e-shops, εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα (Windows, Android, iOS), διαδικτυακές εφαρμογές διαχείρισης πόρων με δυνατότητες διασύνδεσης σε άλλα συστήματα, εκτοξεύοντας τη λειτουργικότητα και την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τον στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάλυση ηλεκτρονικής αγοράς, τη στόχευση και υλοποίηση digital marketing καμπανιών, προκειμένου να αυξήσουμε τα έσοδα των πελατών μας, να τους εισάγουμε με επιτυχία σε νέες αγορές, και να αυξήσουμε τα μερίδια στην αγορά ενδιαφέροντος.

Η ομάδα μας αποτελείται από προσωπικό υψηλής κατάρτισης, επενδύουμε σταθερά στη διαρκή εκπαίδευση, στοχεύοντας στο υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Όραμά μας είναι η δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, στοχεύοντας σε επικερδείς και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας.


Γιατί να μας επιλέξετε

Λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη μας, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μέσω εξελιγμένων πρακτικών διαχείρισης έργων.

Οι πελάτες μας είναι πολύτιμοι - Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, φέρει την ίδια βαρύτητα για εμάς, και αποκλειστικός σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Διατηρώντας διευρυμένο πελατολόγιο με ποικιλία αγορών – στόχων και απαιτήσεων, είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε ταχύτατα τις καλύτερες πρακτικές για τον πελάτη μας, που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Επενδύουμε σταθερά στην τεχνογνωσία και στη διαρκή ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες ώστε να είμαστε σε θέση να κάνουμε τη διαφορά.

Είμαστε αναγνωρισμένοι και πιστοποιημένοι συνεργάτες των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας στον τομέα μας, και μας εμπιστεύονται σημαντικοί πελάτες για τα πλέον απαιτητικά έργα τους.


οι υπηρεσίες που προσφέρουμε

Κατασκευή e-shop

+ περισσότερα

digital marketing services

+ περισσότερα

ανάπτυξη Ιστοσελίδας

+ περισσότερα

συνεργασίες

Η εταιρεία μας συνεργάζεται δυναμικά με τοπικές και διεθνείς εταιρίες διατηρώντας τους τίτλους
Microsoft silver certified partner στον τομέα κατασκευής λογισμικού
Google certified partner στον τομέα του ηλεκτρονικού marketing
μέλος του GRECA

 

πως δουλεύουμε

 


Οι άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας είναι για εμάς προτεραιότητα, γι'αυτό η προσοχή και η στενή συνεργασία αποδεικνύουν την υπευθυνότητα και την αφοσίωση μας απέναντι σε αυτούς.

 


Τρόπος εργασίας

 • Έναρξη projectHave a unique meeting experience

  Συζητάμε με τον πελάτη και συγκεντρώνουμε όλες τις πληροφορίες της επιχειρηματικής του ιδέας και προτείνουμε αποτελεσματικές και σίγουρες λύσεις μετά από λεπτομερή εξέταση των αναγκών του.

 • Μελέτη τεχνικών απαιτήσεωνAssert your needs!

  Συλλέγουμε και συγγράφουμε τις τεχνικές απαιτήσεις του έργου μέσα από μια σειρά ερωτηματολογίων και συνεντεύξεων με τον πελάτη και τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέρη.

 • Γραφικός σχεδιασμός & υλοποίησηWhere ideas take form

  Σχεδιάζουμε το εικαστικό μέρος του project σε συνεργασία με τον πελάτη και ξεκινάμε την υλοποίηση του συστήματος.

 • Δοκιμή κώδικαIt’s alive and it’s hungry...

  Εκτελούνται δοκιμές για τη σωστή εκτέλεση του κώδικα, ελέγχεται η χρηστικότητα του συστήματος και γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις.

 • Διάθεση του συστήματος Lift off!

  Το σύστημα αρχικά διατίθεται προς χρήση στον πελάτη μέσω ενός προσωρινού url, για να εισαχθεί το απαραίτητο περιεχόμενο, πριν τη διάθεσή του στο κοινό.

 • Συνεχής υποστήριξηWe are here for you, anytime

  Ακόμα και αν το έργο έχει ολοκληρωθεί, κάθε κομμάτι εργασιών θέλει συνεχή υποστήριξη γι'αυτό εμμένουμε σταθεροί στην υποστήριξη των πελατών μας.


Ας ξεκινήσουμε μαζί το δικό σας project


μάθετε περισσότερα
phone sc-fb