Performance Marketer

Μόνιμος υπάλληλος, Πλήρης απασχόληση – Ηράκλειο

Περιγραφή

Ως Performance marketer, θα είσαι υπεύθυνος/η για την ανάπτυξη και την εκτέλεση αποτελεσματικών καμπανιών marketing που οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Θα παίξεις βασικό ρόλο στη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων ψηφιακού marketing, στη μεγιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) και στην επίτευξη βασικών δεικτών απόδοσης (KPI). Θα συνεργαστείς στενά με ομάδες digital marketing για να προωθήσεις την απόκτηση, τη δέσμευση και τη διατήρηση πελατών.

Βασικές Ευθύνες

  1. Ανάπτυξη και εφαρμογή ολοκληρωμένων στρατηγικών performance marketing που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους των πελατών.
  2. Σχεδιασμός, εκτέλεση και βελτιστοποίηση ψηφιακών διαφημιστικών καμπανιών σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το Google Ads, το Facebook Ads, το LinkedIn Ads και άλλα σχετικά κανάλια.
  3. Διεξαγωγή έρευνας και ανάλυση για να προσδιορίσεις το κοινό-στόχο, τις τάσεις της αγοράς και τις γνώσεις των ανταγωνιστών.
  4. Διαχείριση και βελτιστοποίηση των προϋπολογισμών marketing για να εξασφαλίσεις την μέγιστη απόδοση και ROI.
  5. Παρακολούθηση της απόδοσης των καμπανιών, ανάλυση δεδομένων και συλλογή χρήσιμων πληροφοριών για τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης των καμπανιών.
  6. Εφαρμογή στρατηγικών δοκιμών A/B και βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπών για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των καμπανιών.
  7. Συνεργασία με δημιουργικές ομάδες για την ανάπτυξη διαφημιστικών copies και δημιουργικών assets που οδηγούν σε αυξημένο engagement και conversions.
  8. Ενημέρωση με τις τάσεις του κλάδου, τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές στο performance marketing.
  9. Παροχή τακτικών reports και παρουσιάσεων σχετικά με την απόδοση των καμπανιών σε πελάτες και εσωτερικά ενδιαφερόμενα μέλη.

Απαιτήσεις

  • Πτυχίο στο Μάρκετινγκ, στις Επιχειρήσεις ή σε συναφή τομέα.
  • Αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας στο performance marketing, με τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας σε παρόμοιο ρόλο.
  • Σε βάθος γνώση πλατφορμών και εργαλείων ψηφιακής διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων των Google Ads, Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager κ.λπ.
  • Ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες με ικανότητα ερμηνείας δεδομένων, ανάλυσης αποτελεσμάτων και λήψης αποφάσεων βάσει δεδομένων.
  • Εμπειρία με conversion rate optimization (CRO) και A/B testing.
  • Ικανότητα στη χρήση εργαλείων analytics και reporting, όπως το Google Analytics, το Data Studio ή παρόμοιες πλατφόρμες.
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες με ικανότητα παρουσίασης σύνθετων ιδεών και στρατηγικών σε πελάτες και ενδιαφερόμενα μέλη της εταιρίας.
  • Ισχυρό κίνητρο και πάθος για το performance marketing και την ανάλυση δεδομένων.
  • Δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών έργων ταυτόχρονα και τήρησης προθεσμιών σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς.

Τι Προσφέρουμε

  • Ανταγωνιστικός μισθός με βάση τις δεξιότητες και την εμπειρία του υποψηφίου.
  • Παρακολούθηση/συμμετοχή σε συνέδρια, σεμινάρια ή εκπαιδευτικές ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και εταιρική κουλτούρα.
  • Θα γίνεις μέλος μιας αναπτυσσόμενης και πολυβραβευμένης εταιρείας, με την ευκαιρία να αποκτήσεις νέες δεξιότητες και να αναπτυχθείς επαγγελματικά.
  • Ευχάριστος χώρος εργασίας (πινγκ πονγκ, xBox, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, ήσυχοι χώροι εργασίας κ.λπ.).
  • Φρέσκα φρούτα και σνακ (και φυσικά, καφές!)

Γίνε μέλος της δυναμικής ομάδας μας και ανέβασε την καριέρα σου στο performance marketing στο επόμενο επίπεδο. Κάνε αίτηση τώρα και γίνε μέρος της επιτυχίας μας στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας μέσω data-driven performance marketing στρατηγικών.

Έλα Στην Ομάδα Μας!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τη Netmechanics. Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω σύντομη φόρμα.