διασύνδεση e-shop με ERP

Η Netmechanics ΕΠΕ, με την ομάδα των πλήρως καταξιωμένων και έμπειρων τεχνικών της, σας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τη δύναμη του ERP με την online επιχείρησή σας για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά ενσωματωμένο σύστημα ecommerce.

Το nmCMS ecommerce έχει αναπτυχθεί για να λειτουργεί με την πλειοψηφία των λογισμικών ERP που υπάρχουν στην αγορά. Για να επιτευχθεί η διασύνδεση σε πραγματικό χρόνο, απαιτείται πάντοτε η συνεργασία με την εταιρία που παρέχει το σύστημα ERP έτσι ώστε η διασύνδεση να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί σωστά, να είναι σταθερή κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ανεπηρέαστη από μελλοντικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις και να συγχρονίζει σημαντικά δεδομένα αδιάλειπτα 24/7. Με αυτόν τον τρόπο ο χρόνος που καταναλώνεται στη διαχείριση εισαγωγής δεδομένων στα δυο συστήματα ελαχιστοποιείται, ενώ το κέρδος μεγιστοποιείται και οι πελατειακές σχέσεις βελτιώνονται.

Μια αμφίδρομη διασύνδεση δίνει τη δυνατότητα:

  • να υπάρχει μια οργανωμένη ροή εργασιών
  • αυτοματοποίησης των διαδικασιών, από την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση
  • αυτόματης μαζικής ενημέρωσης από το ERP προς το eshop των τιμών, της διαθεσιμότητας, των φωτογραφιών κ.ά.
  • αυτόματης ενημέρωσης από το eshop προς το ERP των πελατών, των παραγγελιών, κ.ά.

Κάθε διασύνδεση που υλοποιείται για το nmCMS ecommerce πιστοποιείται πάντοτε και απο τις δυο εταιρίες μετά απο ελέγχους και συνεχείς δοκιμές σταθερότητας. Έτσι, οι λύσεις που δημιουργούμε είναι πάντα αξιόπιστες και πολλές φορές καινοτόμες.

Εκτός από τα γνωστά συστήματα ERP, μπορούμε να διασυνδέσουμε το eshop σας με οποιαδήποτε άλλο σύστημα ERP και άλλα εξειδικευμένα μηχανογραφικά συστήματα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 2810-320530 ή στείλτε μας ένα e-mail για να λάβετε τη δική σας προσφορά.

phone sc-fb