Φτιάξε το eShop σου… Χθες!

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας οφείλει -αναμφίβολα- να ακούει συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς, να ελίσσεται και κατ’ επέκταση να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Έτσι, οι Έλληνες επιχειρηματίες είναι υποχρεωμένοι να εναρμονιστούν με τις νέες συνθήκες που επικρατούν στο εμπόριο.

Continue reading “Φτιάξε το eShop σου… Χθες!” +

Και η Netmechanics στο “Visit Planner” του Αγ. Νικολάου

Την Παρασκευή 29/10/2021, και ωρα 11:00, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του εργου: «Visit Planner: Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ενημέρωσης και Σχεδιασμού Περιήγησης και Δραστηριοτήτων για Τουρισμό Κρουαζιέρας βασισμένη σε Υβριδικά Συστήματα Σύστασης Πληροφορίας», με την συμμετοχή των συνεργαζόμενων φορέων του εργου και τοπικούς παράγοντες του τομέα του Τουρισμού. Τους συνεργαζόμενους φορείς του έργου αποτελούν το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (Συντονιστής Φορέας), το Πολυτεχνείο Κρήτης, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Αγίου Νικολάου και η Netmechanics LLC..

Continue reading “Και η Netmechanics στο “Visit Planner” του Αγ. Νικολάου” +

Γιατί χρειάζονται οι επιχειρήσεις Digital Marketing;

Ίσως είναι κουραστικό να ακούτε συνεχώς πως το παγκόσμιο εμπόριο κινείται σε online ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Όμως, όλες οι υπάρχουσες έρευνες δείχνουν ότι αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει καθώς οι αυξητικές τάσεις μεταφοράς του φυσικού εμπορίου στον ηλεκτρονικό κόσμο παραμένουν ισχυρές. Παράλληλα με αυτή την εξέλιξη παρατηρείται πως αρκετές επιχειρήσεις παραμένουν πίσω στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και στην μετάβαση στη νέες τεχνολογίες. Αυτή η στασιμότητα μπορεί να κρύβει αρκετές αιτίες, όμως οι καιροί δεν περιμένουν.

Continue reading “Γιατί χρειάζονται οι επιχειρήσεις Digital Marketing;” +

5 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο νέο σου eShop!

Η στροφή στο web και γενικότερα το Digital Transformation των επιχειρήσεων, είναι πλέον μονόδρομος!

Ειδικότερα, αν είσαι νέος επιχειρηματίας λιανικής θα πρέπει να ετοιμαστείς άμεσα για τη μεγάλη στροφή της επιχείρησης σου στο ηλεκτρονικό εμπόριο!

Continue reading “5 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο νέο σου eShop!” +