Επιδότηση επιχειρήσεων: Στην τελική ευθεία για την κατάθεση των αιτήσεων

Η πολυαναμενόμενη επιδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή βρίσκεται προ των πυλών, καθώς η κατάθεση των αιτήσεων ολοκληρώνεται, εκτός απροόπτου, στις 14/09/2022.

Με μια απλή και ταυτόχρονα σύντομη διαδικασία, ο εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή ο λογιστής) καταθέτει τη σχετική αίτηση του ηλεκτρονικά(https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/), προκειμένου να εξασφαλίσει το απαραίτητο voucher, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες.

Η επιδότηση αφορά στο 90% της δαπάνης και τα ποσά ξεκινούν από 900€ και φτάνουν τα 18.000€, ανάλογα με τις Ετήσιες Μονάδες Εργασίας της επιχείρησης, από το 2019 μέχρι σήμερα.

Ήδη, πριν την τελική ευθεία της διαδικασίας, το ενδιαφέρον που καταγράφεται από μικρομεσαίες επιχειρήσεις των κυριοτέρων κλάδων είναι έντονο, με στελέχη της αγοράς να χαρακτηρίζουν ότι το Πρόγραμμα Greece 2.0 ως μια σημαντική ευκαιρία, ώστε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τον βασικό πυλώνα της εθνικής μας οικονομίας, να προωταγωνιστήσουν στον ψηφιακό μετασχημαστισμό που συντελείται και παράλληλα, να θωρακιστούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις μιας σύνθετης πραγματικότητας που βιώνουμε ήδη.

Ψηφιακή αναβάθμιση, εξασφάλιση πόρων, καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, ενίσχυση της παραγωγικότητας, μείωση λειτουργικού κόστους και συμβολή στην πράσινη ανάπτυξη, είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που προωθεί το Πρόγραμμα Greece 2.0 για ένα σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων.

Στη Netmechanics, πρωταγωνιστούμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και στηρίζουμε ενεργά το Πρόγραμμα Greece 2.0, με ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση.

Εξασφάλισε το voucher για την επιχειρήση σου και θα διαμορφώσουμε μαζί το νεό ψηφιακό περιβάλλον που αναζητάς.