Στο Get Hired Live για άλλη μια χρονιά!

Το project του Get Hired Live που διοργανώνεται από τη Bizrupt σε συνεργασία με την 100mentors και την υποστήριξη του Prince’s Trust International είναι ξανά εδώ για να δώσει την ευκαιρία στους νέους από 18-35 ετών να έρθουν σε επαφή με τοπικές & παγκόσμιες επιχειρήσεις!

Η Netmechanics, έρχεται και φέτος να συμβάλλει σ’ αυτό το εγχείρημα και να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες και τους στόχους των νέων που είναι στη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας.

Η εταιρεία μας λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από μία τόσο σημαντική δράση.

Η Netmechanics με εξειδίκευση στο Digital Transformation επιχειρήσεων, το eCommerce με σχεδίαση και κατασκευή eShop (NM STORE eCommerce platform), στο Digital Performance Marketing στην ανάπτυξη enterprise εργαλείων και λογισμικού, στα Car Rental Systems (NM CAR Rental – Booking platform) και στη σχεδίαση και κατασκευή Website (NM CORPORATE Website), σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις την Digital αγορά και να μας συστηθείς από κοντά!

Οι πόρτες του Get Hired Live ανοίγουν στις 25-26 Φεβρουαρίου και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή, εντελώς δωρεάν, μέχρι και τις 21/02. Το πιο σημαντικό απ’ όλα; Δεν θα χρειαστείς βιογραφικό! Τα βήματα είναι απλά, δηλώνοντας συμμετοχή απαντάς σε μερικές ερωτήσεις και είσαι έτοιμος/η για το Live Event!

Εκεί, θα σε περιμένουν οι εκπρόσωποι της Ομάδας μας κ.κ. Γιώργος Μαραβέλιας, CTO της εταιρείας, ο Ηλίας Σεφέρογλου, Head of Commercial Operations & Digital Marketing και η κα Αργυρώ Καλλιτσουνάκη, HR Manager της Netmechanics.

Ανυπομονούμε να σου συστηθούμε από κοντά!