Νέα Συνεργασία μεταξύ Netmechanics & Anageno Συμβουλευτική

Η Netmechanics ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία Anageno Συμβουλευτική που στόχο έχει να προσφέρει ισχυρό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις που θέλουν να προχωρήσουν σε ανάπτυξη ή να βελτιώσουν την απόδοση τους προχωρώντας σε ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία  αποσκοπώντας  στην πλήρη κάλυψη των αναγκών που επιτάσσει η σημερινή μεταβαλλόμενη αγορά.

Η Netmechanics, από το 2008, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου και στο Digital Marketing. Έχει στο πελατολόγιό της εκατοντάδες επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει με επιτυχία στο e-Commerce, ενώ παράλληλα έχει λανσάρει προϊόντα που έχουν ως στόχο την ουσιαστική και άμεση Digital μετεξέλιξη οποιασδήποτε επιχείρησης. 

Η εταιρεία “Anageno Συμβουλευτική” είναι εταιρεία επιχειρηματικού σχεδιασμού, στρατηγικής και καινοτομίας. Μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών της υποστηρίζει τις μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο στάδιο μετασχηματισμού ή ανάπτυξης σε θέματα που αφορούν:

• την βελτίωση της απόδοσης τους,

• τον επαναπροσδιορισμό των επιχειρηματικών τους στόχων και

• τον μετασχηματισμό για τη λειτουργία τους στο νέο ψηφιακό οικοσύστημα των αγορών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συνεργασία μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@netmechanics.gr & info@anageno.com.