Δημιουργία – Κατασκευή eShop με 100% επιδότηση | ΕΣΠΑ

Το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις λιανεμπορίου να δημιουργήσουν ή να ανακατασκευάσουν το Ηλεκτρονικό τους Κατάστημα – eShop, επιδοτώντας την  κατασκευή του έργου. Η χρηματοδότηση θα καλύπτει το 100% της δημιουργίας του eShop, με μέγιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000€.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει από τις 22/2/2021 και θα διαρκέσει τριάντα μία (31) ημέρες, έως τις 24/3/2021. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έχουν στην διάθεση τους έξι (6) μήνες χρόνο για την υλοποίηση του έργου, από την στιγμή που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Πρόκειται για τη δράση «e-λιανικό», η οποία απευθύνεται σε μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Η Netmechanics, εφαρμόζοντας γνώση υψηλής τεχνολογίας, αναπτύσσει και εφαρμόζει ουσιαστικές λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη. Έχοντας στο πελατολόγιό μας ποικιλία αγορών, είμαστε σε θέση και αντιλαμβανόμαστε, άμεσα, την καλύτερη πρακτική που θα εξασφαλίσει στον πελάτη την επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα, εξασφαλίζουμε την προσωποποιημένη υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του έργου με ξεχωριστό τμήμα Support, ικανό να ανταπεξέλθει σε όλα τα αιτήματά σας.

Οι διαδικασίες, οι λύσεις και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να δεσμευτούμε απέναντι σας για το χρόνο παράδοσης του έργου σε 5 εργάσιμες μέρες

Ρωτήστε μας στο 2810320530 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ