Η Netmechanics στο Web Summit!

Η Netmechanics συμμετέχει στο Web Summit, τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση για τη βιομηχανία της τεχνολογίας!

Η Νetmechanics με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει φέτος για δεύτερη φορά στο Web Summit, το κορυφαίο συνέδριο στον πλανήτη το οποίο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, διαμορφώνει τον μέλλον της παγκόσμιας τεχνολογικής βιομηχανίας. Η εταιρεία, είναι μία από τις μόλις 7 ελληνικές εταιρίες οι οποίες ελέγχθηκαν και πληρούν τα κριτήρια για να λάβουν μέρος στο παγκόσμιο συνέδριο, και η μόνη εταιρία από την Ελλάδα στον τομέα του E-commerce and Retail.

Στο συνέδριο συμμετέχουν ιδρυτές και CEOs των επιχειρήσεων-κολοσσών του χώρου, οι πλέον καινοτόμες και υποσχόμενες startup εταιρίες και κορυφαίοι δημοσιογράφοι. Το τριήμερο event3 αποτελεί το ιδανικό έδαφος για την καλλιέργεια νέων συνεργασιών μεταξύ των πρωταγωνιστών του χώρου καθώς άνθρωποι και επιχειρήσεις έρχονται σε επαφή για την ανταλλαγή ιδεών, προϊόντων και λύσεων. Οι αριθμοί από τη διοργάνωση του 2019 αποκαλύπτουν τη σημασία της: 163 χώρες, περισσότεροι από 70.000 συμμετέχοντες, περισσότερα από 2.500 Μέσα Ενημέρωσης και περίπου 1200 ομιλητές έδωσαν το παρόν στο συνέδριο στο οποίο σύμφωνα με τους New York Times συγκεντρώνεται το κονκλάβιο των αρχιερέων της βιομηχανίας της τεχνολογίας.

Το παρών θα δοθεί με αφορμή τη νέα eCommerce πλατφόρμα (NM STORE Lite), η οποία αποτελεί και τη μοναδική Ελληνική SaaS λύση (custom λογισμικού) για eShops.

Το NM STORE Lite, γεννήθηκε στην ουσία από τους ίδιους τους πελάτες της εταιρείας, καθώς έρχεται να καλύψει τις βασικές ανάγκες του eCommerce και μάλιστα με επένδυση πολύ χαμηλού ρίσκου.