Δημιουργία e-Shop ή Website με 100% επιδότηση!

Η δράση “Ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης” χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερικής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στα πλαίσια του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών(Τ.Π.Ε.) με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής τους, ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας, για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Η Netmechanics, εφαρμόζοντας γνώση υψηλής τεχνολογίας, αναπτύσσει και εφαρμόζει ουσιαστικές λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη. Έχοντας στο πελατολόγιό μας ποικιλία αγορών, είμαστε σε θέση και αντιλαμβανόμαστε, άμεσα, την καλύτερη πρακτική που θα εξασφαλίσει στον πελάτη την επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα, εξασφαλίζουμε την υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του έργου με ξεχωριστό Support dpt ικανό να ανταπεξέλθει σε όλα τα αιτήματά σας.

Ρωτήστε μας στο 2810320530 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για την δράση θα βρείτε ΕΔΩ